Logo uitleg

Media Team is vereerd met de opdracht  om het logo te ontwerpen voor de 20ste editie van de New Song Asamblea. Na zorgvuldig onderzoek en overleg zijn wij gekomen tot een ontwerp die wij graag aan jullie willen presenteren.

Het logo, net als de Asamblea 2023, draagt de naam “Dios su propósito ta instrobabel” en betekent in het Nederlands dat “Gods doel is niet te stoppen”. Het logo is opgebouwd uit de naam in letters die door een muur heen breekt en deze muur vernietigd. Dit symboliseert dat Gods doelen altijd doorgaan en niet te stoppen zijn, ongeacht welke obstakels er op ons pad komen.

De gekozen kleuren voor het logo – groen, geel, oranje, en blauwgroen – zijn bewust gekozen vanwege de boodschap die zij uitdragen. Groen staat voor groei en vernieuwing en geel als symbool voor hoop en vreugde. Oranje staat voor creativiteit en enthousiasme, en blauwgroen combineert de kalmerende eigenschappen van blauw met de vernieuwende eigenschappen van groen. 

Ter inspiratie voor het ontwerpen van het logo hebben we de bijbehorende bijbeltekst voor Asamblea gebruikt. Jeremia 29:11 luidt: “Want Ik weet welke plannen Ik voor u heb, zegt de Heer. Plannen om u te voorspoedigen en niet om u te schaden, plannen om u een hoopvolle toekomst te geven.”

Met dit logo willen wij de gemeenteleden van New Song herinneren aan de beloften van God en de hoop die Hij ons geeft voor de toekomst. Het is een krachtig symbool van vertrouwen en inspiratie dat niet alleen past bij de leus van “Asamblea 2023”, maar ook bij de waarden van de gemeente als geheel.

We als Media Team zijn blij dat wij hebben kunnen bijdragen aan de visuele identiteit van Asamblea 2023.  Wij zijn ons nogmaals, ditmaal op creatieve wijze, bewust geworden dat God’s doelen voor ons niet te stoppen is. Wij hopen dat dit logo ook jullie zal inspireren maar vooral bemoedigen, vandaag, op weg naar Asamblea 2023 en iedere dag erna!

Winkelwagen
Scroll naar boven