Geschiedenis

“New Song” kerkgenootschap is al meer dan 35 jaar een beweging die zich richt op het verkondigen van het evangelie van Jezus Christus. Ons doel is om mensen te bereiken en te inspireren met de basisprincipes vanuit de bijbel en om ze te helpen groeien in hun geloof.

Sinds 2003 organiseren wij de jaarlijkse “Asamblea”, waarbij alle “New Song” gemeenten bij elkaar komen. New Song heeft dit concept meegekregen uit de beweging waarmee zij geassocieerd was, “La Casa del Joven” met Rev. Bobby Cruz. Toendertijd kwamen leden uit alle steden en omstreken bij elkaar, zelfs uit landen zoals Puerto Rico, om God te aanbidden in het Woord en met expressie (zoals gezang, dans). Ook werden nieuwe leiders en voorgangers voorgedragen.

Dit concept was geïnspireerd uit het Woord van God zelf. In de bijbel zien we hoe Mozes en ook Koning David een plechtige samenkomst bijeen roept (Num10:1-3; 1 Kron.15:3-4). Tijdens de “Asamblea” komen wij samen om te bidden, te zingen, workshops te volgen en activiteiten te ondernemen. Het is een blijde gemeenschap (Fil.4:4) van broeders en zusters, die elkaar steunen in onze missie om het evangelie te verspreiden. Dit jaar vieren we het 20-jarig jubileum van de “Asamblea”!

Onze beweging is begonnen anders dan de traditionele kerkdiensten en richt zich op eigentijdse muziek en aanbidding. Wij willen mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de verlossende boodschap, zodat zij het geloof kunnen ervaren op een manier die bij hen past. In de loop der jaren is ons kerkgenootschap gegroeid en bloeit het nog steeds. De “Asamblea” is inmiddels een vast onderdeel van ons kerkelijk jaarprogramma, waarbij we nieuwe relaties leggen en kennis uitwisselen tussen de verschillende kerken. Tijdens deze bijeenkomst is de apostel (oprichter) aanwezig, die ons bemoedigt, kennis met ons deelt en richting geeft wat betreft de tijd waarin we leven en de toekomende tijd.

Onze gemeenschap is een hechte groep van gelovigen die elkaar ondersteunen en aanmoedigen in het geloof en elkaars leven. Wij geloven in de kracht van het evangelie en willen deze boodschap verspreiden naar zoveel mogelijk mensen. Onze missie is om mensen te inspireren en te helpen groeien in hun geloof, zodat zij een betere relatie met God kunnen opbouwen en een invloed (vrucht dragen) kunnen hebben op de wereld om hen heen.

Dus je bent welkom! Kom ontdek de kracht in het “New Song” kerkgenootschap.- een gemeenschap van gelovigen die zich inzetten voor de evangelie van Jezus Christus.

Dios su propósito ta instrobabel
Asamblea 2023 - Capelle a/d IJssel
Back to basics! Asamblea gaat terug naar het originele steden concept.
Héroenan lanta' riba
Asamblea 2022 - Kòrsou
Johannes 15: 13,16
Purba i mira ki bon señor ta
Asamblea 2021 - Rotterdam
Aangepaste versie van de Asamblea.
Purba i mira ki bon señor ta
Asamblea 2020 - Afgelast
Afgelast in verband met de pandemie.
E nubia di testigunan papiando ku nos
Asamblea 2019 - De Kroeze Danne
No lubidá mi, mi Dios, laga loke mi a hasi konta pa bon
Asamblea 2018 - De Kroeze Danne
Ban mete mas ku Dios
Asamblea 2014 - De Kroeze Danne
Eerste keer Songfestival waarbij het themalied wordt gekozen!
Evangelisashon, poder o deseo – mandato o un dato
Asamblea 2013 - De Kroeze Danne
Kiko ta strobabo?
Asamblea 2011 - De Kroeze Danne
Voor het eerst wordt er een logo gekozen door middel van een wedstrijd!
Kore e Kareda
Asamblea 2010 - De Kroeze Danne
Asamblea verhuisd naar Kroeze Danne! We zitten samen het gehele weekend op locatie.
Union e poder ku nos mester
Asamblea 2009 - Tilburg
Eerste keer Asamblea met Theathervoorstelling!
Ku kiko mi por sirbi bo?
Asamblea 2008
Krusa i sigui
Asamblea 2007 - Kòrsou
Eerste keer Asamblea op Curaçao.
Ta basta’wo
Asamblea 2006 - Amsterdam
Amsterdam introduceert een logo en promotiemateriaal.
Subi seru
Asamblea 2005 - Den Haag
Serka serka
Asamblea 2004 - Den Helder
SiguiMi
Asamblea 2003 - Tilburg
Aller eerste Asamblea heeft plaats gevonden in Tilburg!
Winkelwagen
Scroll naar boven